RSS

Toelichting opdr. geitenkaas

17 Mei

toelichting uitwerking opdr. 4D foto 1e jr 1e periode Tijdschrift Landleven

4D Eigen werk op / met de gevoelige plaatNeem een tijdschrift in gedachten en ben je eigen opdrachtgever. Bedenk vooraf wat je wilt vastleggen, de sfeer, oog voor detail of juist niet. Woon de redactievergadering bij en leg je werk en keuzes voor. Past je werk in de redactieformule…? Ga aan de slag en bedenk steeds, `Wat is je volgende stap, hoe ziet je volgende sessie eruit.`

Mijn keuze het tijdschrift Landleven, de rubriek Ambachten. Mijn ambacht, hoe kan het ook anders als inwoner van Heeze, de Parel van Brabant is Heezer Geitenkaas. Mmm heerlijk, óók om te fotograferen. Karin en Jan, de jonge generatie ondernemend volk, bedankt voor de gastvrijheid.

Van gras tot plak, het hele productieproces op foto vastgelegd. De statige bok, het lachende geitje, de hyper hygienische kaasruimte, het enthousiasme op de markt. Het ziet er allemaal even goed uit, al helpen de lessen Photoshop bij de finale afbeeldingen. Volgens opdracht in zwart/wit. Komt mooi uit, want dat past uitstekend bij dit thema. Met veel plezier aan gewerkt!

Advertenties
 
 

Ik ben benieuwd naar wat je ervan vindt

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s